Grafisch ontwerp

Wij kunnen u helpen met het ontwerpen van passende logo, briefpapier, visitekaartjes en grafisch design opmaat voor website, webshop en mobiele applicatie.

Webshop

Wilt u een webshop laten maken die binnen 2 weken goed functioneert? Wij realiseren complete webshops met een gebruiksvriendelijke CMS systeem dat vanaf elk device toegankelijk is!

WordPress website

Op zoek naar een website met een gebruikersvriendelijke beheerpagina? Dan is WordPress CMS het beste oplossing voor u. Dit CMS geeft u de mogelijkheid om alle content binnen uw website te kunnen wijzigen zonder enige technische kennis.

Responsive design

Responsive design is een aanpak om websites op een juiste manier te laten weergeven op tablets, smartphones, laptops en pc’s.

Applicatie’s

Wij hebben een team van gedreven app ontwikkelaars die samen werkt aan oplossingen die daadwerkelijk waarde bieden voor uw organisatie. Bij ons staat de gebruiker van de mobiele applicatie volledig centraal.

Sociaal Media

Social media is haast niet meer weg te denken uit onze dagelijkse praktijk. Onze social media experts adviseren uw graag bij al uw social media platforms.