Edit Content

Hosting

Pakketten

Kies uw hosting oplossing!

Small

Ontdek ons 'Hosting Small' pakket, ideaal voor wie enkel e-mail hosting nodig heeft. Compact, betrouwbaar en perfect voor het beheren van uw e-mails zonder de complexiteit van grotere pakketten.

7.50 /mnd
 • Storage (SSD) - 5 gb
 • 1 website
 • Geen emailbox
 • Klein schalige ondernemer

Power

Ervaar ongeëvenaarde snelheid en stabiliteit met onze Power Hosting, de ultieme oplossing voor uw online behoeften. Perfect voor bedrijven die streven naar topkwaliteit en continue online aanwezigheid.

15 /mnd
 • Storage (SSD) - 100 gb
 • 1 websites
 • 1 emailbox
 • Wordpress ready

Managed VPS

Ontdek de kracht van onze VPS hosting, ontworpen voor optimale prestaties en betrouwbaarheid. Uw website verdient de snelheid en efficiëntie die onze hosting biedt, perfect voor groeiende bedrijven.

50 /mnd
 • Storage (SSD) - 300 gb
 • vCPU cores - 8
 • GB RAM - 8 gb
 • Onbeperkte mogelijkheden

Kies voor onze managed WordPress

Met webhosting van Iwena kunt u snel en eenvoudig aan de slag met uw website en zakelijke e-mail. U ontvangt standaard een uitgebreide set software en functies bij al onze hostingpakketten.

Gratis SSL beveiliging

SSL-certificaten zijn belangrijk voor de beveiliging van uw website, daarom zijn ze gratis inbegrepen bij al onze webhostingplannen. SSL-certificaten worden automatisch binnen een uur geïnstalleerd en u hoeft er niets voor te doen.

Automatische backups

Elke dag wordt er een volledige back-up gemaakt van uw websitebestanden en e-mailberichten. Via het DirectAdmin-controlepaneel kunt u eenvoudig zelf een back-up herstellen wanneer u dat nodig heeft.

Wordpress Toolkit

Het installeren en bijwerken van uw WordPress-website en -plugins is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de WordPress Toolkit kunt u uw plugins en thema's automatisch bijwerken. U kunt zelfs WordPress-installaties beheren die op andere servers worden gehost.

DirectAdmin

Krijg volledige controle over uw e-mail en webhosting met het nieuwste DirectAdmin-controlepaneel. Profiteer van geavanceerde functies zoals website duplicatie en het wisselen van PHP-versie. Bovendien kunt u met de CMS-installer eenvoudig CMS zoals WordPress installeren met slechts één klik.

Anti-spam en anti-virus

Geniet van automatische spam- en virusbescherming voor uw website en e-mail. Pas uw spamfilterinstellingen aan voor elk e-mailaccount, inclusief het op de zwarte lijst zetten of op de witte lijst zetten van specifieke e-mailadressen naar behoefte. Blijf veilig en zorgeloos!

De snelste webhosting

Uit onderzoek blijkt dat een website met een laadtijd van 1 seconde een conversieratio van 15% behaalde. Zodra een website langer dan 2,5 seconden nodig had om te laden, daalde de conversieratio naar 5%. Als uw website slechts 1,5 seconde sneller laadt, kunt u 3 keer meer verkopen realiseren.

99% Uptime

Stilstand van uw website, online winkel of applicatie kan leiden tot verkoopverlies van uw online bedrijf. Het platform van Iwena is ontwikkeld om een hoge uptime te bereiken, zodat verlies van verkopen tot een minimum beperkt blijft of zelfs helemaal niet voorkomt. Wij bieden 99,98% website-uptime.

Support en ondersteuning

Onze supportafdeling staat garant voor snelle en deskundige hulp bij al uw vragen en problemen. Met een toegewijd team, klaar om te ondersteunen, minimaliseren we eventuele onderbrekingen en zorgen we voor een soepele online ervaring. Wij zijn er om u te helpen, 24/7, met een focus op effectieve oplossingen en klanttevredenheid. Let op, voor overige vragen buiten uw pakket om wordt ondersteuning geboden op basis van nacalculatie.